Razgovor s korisnikom:92.244.138.42

Izvor: Wikicitati
Idi na navigaciju Idi na pretragu

Dobrodošli! Zahvaljujemo se na Vašem zalaganju na Wikicitatu![uredi]

Molimo Vas da za dalje učešće koristite mogućnost prijave i tako dođete do svih mogućnosti prijavljenih korisnika, ako to ne želite, ispod se nalazi pregled najvažnijih funkcija i pravila Wikipedije:

Prve upute možete dobiti na stranici za pomoć.
Za opšta pitanja koristite stranicu za najčešća pitanja

Ovdje su najvažnija uputstva:
Pitanja koja želite postaviti zajednici, možete staviti na čaršiju.
U svakom slučaju komentare na čaršiji i na razgovorima korisnika ili članaka morate potpisati sa četiri tilde: --~~~~ . Kada se prijavite, drugi korisnici dobijaju mogućnost da Vam se obrate na Vašoj stranici za razgovor.
Na stranici nedavnih izmjena, možete vidjeti na čemu drugi korisnici trenutno rade.
U slučaju tehničkih pitanja, možete se obratiti jednom od administratora. Ne zaboravite, da ako koristite dinamičnu IP adresu, ni administratori nisu u mogućnosti da Vam se obrate jer pri svakom novom ulasku na internet dobivate novu IP adresu.
Ako se želite prijaviti i time sebi pomoći pri uređivanju stranica a našoj zajednici doprinijeti Vašim prilogom, onda to možete ovdje uraditi.

Ne zaboravite da je Wikipedija jedna enciklopedija koja je svima dostupna. Ne zloupotrebljavajte je za vandalizam jer Vam se u tom slučaju može zabraniti pristup. Besplatno širenje znanja je naš cilj, kao što je cilj svih dobrovoljaca na svijetu koji uređuju Wikipediju na više od 260 jezika i drugim srodnim projektima. Nacionalizam i religiozni fanatizam nemaju mjesta na Wikipediji i rigorozno se kažnjavaju.

Bilo bi nam drago ako smo ovim uspjeli pobuditi Vaš interes i obradovali bi se da Vas pozdravimo kao aktivnog korisnika.

Pozdrav!

PS: Ako sa ovom porukom ne možete ništa započeti, onda je upućena drugom anonimnom korisniku koji je prije Vas koristio istu IP adresu.


Ova stranica za diskusije pripada anonimnom korisniku koji se još nije prijavio na ovoj Wikipediji ili koji nije prijavljen(a). Radi toga moramo da koristimo numeričku IP adresu da bu ga/nju indetificirali. Moguće je da se IP adresa dijeli sa nekoliko drugih korisnika što može dovesti do zabuna uvezi toga ko pravi izmjene na ovom Wikicitatu. Ukoliko ste anonimni korisnik i smatrate da su vam upućeni nerelevantni komentari na ovoj stranici molimo da se prijavite kako bi izbjegli buduće zabune sa ostalim anonimnim korisnicima.