Razgovor s korisnikom:Demicx

Sadržaj stranice nije podržan na drugim jezicima.
Izvor: Wikicitati


Dobrodošli na moju stranicu za razgovor!
Willkommen auf meiner Diskussionsseite!
Welcome to my talk page!


Nasa slova[uredi]

Operacija uspjela, pacijent prezivio :) Znas samo sta sam primjetila - sad ima u toolbaru Wikicitat| a trebalo bi Wikipedia|. Kako bi to mogli izmjeniti? Smijem li editovati u notepad tako da zamijeni sve wikicitat sa wikipedia? Mada nije problem ni da ovako ostane, lako je delete ono citat i dotipkati pedia. Teba hvala puno. Ovako je toolbar puno laksi za upotrebu. Pozdrav - Zumbulka 15:10, 14 juli 2006 (UTC)

Sad je sve ok. Necu te vise bihuzuriti... do sljedeceg problema ;) - Zumbulka 16:01, 14 juli 2006 (UTC)

Upravnici[uredi]

Elmire, hvala za nominaciju, ali nisam ja za to. Znas da sam duduk za kodiranje, nikakve fajde od mene. Engleski mi je slab. Za upravnika treba odabrati nekog drugog, kome to sve ide od ruke. Radoh bih ja tebe predlozila, jer si stvarno potkovan tehnicki, ali isto tako znam da si vec preopterecen drugim wiki-projektima. Ako si ipak zainteresovan, ti se pritefteri na listu i moj glas odmah imas. Pozdrav - Zumbulka 21:27, 14 januar 2007 (UTC)

Hajde de, da vidim sta se nalazi iza upravnicke bine. Ali ako bude zapetljancija, zadrzavam pravo da dam ostavku. haha Bojim se bolan da cu samo nesto zabrljati. Iovako kao administrator ne smijem da cackam okolo, sve pod strahom da cu nesto pogrijesiti. Poz - Zumbulka 22:17, 14 januar 2007 (UTC)

Pozdrav[uredi]

Zahvaljujem se na odazivu prilikom mog izbora za administratora. Lijep pozdrav :) ~~ Pearl 09:41, 3 januar 2009 (UTC)